Specialbeställning

En av de många fördelarna med småskalig design är att det är väldigt lätt att ge kunden exakt vad de vill ha.

Jag erbjuder förutom illustrationer även kundanpassade, digitalt tryckta, giftfria textiltryck på ett urval av miljövänliga tyger samt PVCfria tapet och väggdekor.

För större beställningar erbjuder jag även högkvalitativa brickor i björk (minst 25st / modell) och glasunderlägg (minst 120 st) gjorda i Sverige.

För mer information , priser och idéer skicka ett mail till arrpdesign@hotmail.com eller meddelande mig på facebook.com / designerarrp

Exempel:

Ni ska gifta er och ni vill att inbjudningarna till ert bröllop verkligen ska sticka ut, samtidigt som ni vill ge era gäster något litet som tack för all hjälp och att för att de kom.

Varför inte skicka ut inbjudan på snygga glasunderlägg, och sedan på festen duka med de resterande som sen gästen kan ta med sig hem. De kommer att ha en snygg och användbar sak, och ert bröllop kommer alltid att göra sig påmind!

Någon nära Dig blev nyligen föräldrar och Du vill ge dem och deras barn ett av dina speciella täcken eller lapptäcke . Varför inte använda dig av tyger där barnets namn och födelsedatum är inkorporerat i mönstret.

En snuttefilt i ekologisk jersey med ett specialdesignat mönster, tryckt med giftfri färg är en gåva som följer barnet under de där första viktiga åren!

Det har varit ett bra år för ditt företag och du vill fira det genom att ge dina anställda, medarbetare och/eller kunder en mycket speciell och användbar gåva. Brickor eller underlägg i trä som producerats i Sverige med ett tryck speciellt framtagen för ditt företag är en gåva som inte bara kommer att vara länge men som också kommer att uppskattas och användas i deras vardag.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I'm real *